Menu
EUR
  • Exclusieve merkjes met goede prijs-kwaliteit!
  • Gratis verzending vanaf €100(BE)-€125(NL)
  • 24/7 Persoonlijke service
  • Videoshoppen / ophalen mogelijk op afspraak

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


Identiteit:

De website www.cbylou.be heeft haar maatschappelijke zetel in België, te 9200 DENDERMONDE (GREMBERGEN), Dwarslaan 25 en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het BTW nummer: BE0675.395.756

 

Toepasselijkheid:

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de ondernemer en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand en bestellingen tussen ondernemer en consument via de website:

www.cbylou.be, met betrekking tot de op de website aangeboden producten.

C by Lou kan op elke moment de Algemene Voorwaarden aanpassen. Elke bestelling na de aanpassing veronderstelt dat u deze volledig en zonder voorbehoud heeft aanvaard. De Algemene Voorwaarden kunnen worden aangevuld door andere voorwaarden, indien hier expliciet naar verwezen wordt. Ingeval van tegenstrijdigheid, primeren de huidige Algemene Voorwaarden.

Productspecificaties:

Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. C by Lou tracht de productomschrijvingen en het beeldmateriaal zo optimaal en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Wanneer artikelen kleiner of groter tailleren dan gewoonlijk, wordt dit bij het product vermeld. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.

U kunt ons steeds contacteren wanneer u extra informatie wenst.

Cadeaubons:

Onze cadeaubon kan zowel per post, als digitaal worden verstuurd.

De bon is één jaar geldig na aankoop en dient te worden besteed in één keer.

We bieden diverse prijsmogelijkheden aan, die ook combineerbaar zijn, dus voor ieder wat wils.

 

Gelieve duidelijk te vermelden of u onze cadeaubon digitaal of per post wenst te ontvangen.

Daarnaast geeft u bij de opmerkingen aan voor wie de cadeaubon is en door wie deze wordt geschonken.

Herroepingsrecht:

Gepersonaliseerde en gesoldeerde producten kunnen niet worden geannuleerd of geretourneerd. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, moet u de producten op eigen risico en kosten naar ons terugsturen te 9200 DENDERMONDE.

Prijzen:

Alle vermelde prijzen zijn in EUR (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij dit anders staat aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven bij de afrekening.

Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van de bestelling worden vermeld. C by Lou houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren indien nodig. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

 

Bij een foutieve weergave van prijzen op onze webshop zal er door ons zo spoedig mogelijk een correctie worden aangebracht en zal dit niet bindend zijn voor ons.

In geval van wanbetaling van de consument heeft C by Lou behoudens wettelijke beperkingen, het recht om de vooraf aan de consument kenbaar gemaakte redelijke kosten in rekening te brengen.

 

Verzendkosten:

De verzendkosten worden aangegeven tijdens het afrekenen in het winkelmandje. Heeft u vragen over de verzendkosten naar het buitenland, aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.

Bestellingen worden vanaf 100 EUR gratis verzonden in België en €125 in Nederland. Voor een bestelling beneden dit bedrag betaal je bij thuislevering 6,95 EUR en bij een ophaalpunt of pakjesautomaat, 5,50 EUR. Tarieven zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.


Bestellingen zijn gratis op te halen in Dendermonde (Grembergen) of Merksem (Antwerpen).

 

Retour:

Niet tevreden en wenst u het artikel toch niet? Dan heeft u het recht om binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering, de artikelen te retourneren.

Hoe?
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, stelt u ons op de hoogte van uw beslissing om uw artikel te retourneren. U kunt dit doen via het retourkanaal in uw account op onze website www.cbylou.be

Opgepast! Retourneren kan slechts binnen de 14 dagen. Na deze termijn kunt u geen retour meer aanvragen.

Indien de klant zijn aankoop wenst te retourneren, zal de klant de artikelen in perfecte staat (zoals werd aangeleverd), met label en in de originele verpakking terugzenden of terugbezorgen aan C by Lou. Dit gebeurt op eigen risico en op eigen kosten van de klant en houdt in dat C by Lou niet aansprakelijk kan worden gesteld voor het beschadigen en/of zoekraken van geretourneerde artikelen. Het aangevraagd retourticket wordt dus in mindering gebracht bij het terug te vergoeden bedrag. 

Enkel als de reden van retour bij ons ligt, omdat wij u een foutief of beschadigd artikel toe stuurden, is de retourkost uiteraard voor ons en wordt deze wel teruggestort.

Voor volgende artikelen geldt het herroepingsrecht niet:

- Artikelen die speciaal besteld worden voor de consument
- Zwemkledij;)
- Artikelen die gewassen zijn;
- Gepersonaliseerde artikelen;
- Gesoldeerde producten;
- Artikelen die niet in nieuwstaat verkeren, gedragen zijn,  zweetvlekken vertonen, vlekken dragen;
- Artikelen die beschadigd zijn;
- Artikelen die de originele etiketten niet meer dragen.

 

Bij ontvangst door C by Lou wordt er overgegaan tot een uitbetaling binnen de termijn van 14 kalenderdagen. Wenst u graag om te ruilen voor een grotere maat of een ander item, dan bestelt u het artikel opnieuw online, dit om de kans tot verkoop vooraleer uw retour aankwam bij ons te minimaliseren. U krijgt na ontvangst van uw retour meteen uw geretourneerd item terugbetaald (exclusief verzendkost).

De consument kan geen teruggave of financiële tussenkomst eisen van C by Lou voor redenen die duidelijk opgenomen zijn in de algemene voorwaarden van de website.

Leveringen:

Producten worden enkel geleverd in de landen waarvoor de website de levering toestaat. C by Lou tracht een zo snel mogelijke levering te garanderen. Foutieve leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de consument en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.


Onze prijzen zijn steeds exclusief het transport en de levering van de goederen. De kosten van transport en levering worden vermeld bij de betaling.
De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.
Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.
In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoedingen. 


Onze pakketten worden binnen de 3-4 werkdagen verzonden.
Wij zorgen voor een grondige controle van onze producten.

De klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer uw zending onmiddellijk bij ontvangst. Indien u toch schade vaststelt aan de door uw bestelde artikelen, dan vragen wij u ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen.

 

Indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren: [email protected].

 

Privacy:

C by Lou maakt gebruik van cookies.

 

Voor meer informatie over de privacy voorwaarden kan u terecht op de link: Privacy.

  

Eigendomsvoorbehoud:

De geleverde goederen blijven eigendom van C by Lou tot de volledige betaling van de prijs, inclusief alle kosten en lasten, nalatigheidsinteresten en vergoedingen. Bij niet betaling behouden wij ons het recht voor de goederen terug te nemen, van rechtswege en op kosten van de consument.

Wanneer bestelde, reeds door de consument betaalde orders niet binnen de drie maanden, vanaf datum mededeling, worden afgehaald, wanneer hier specifiek voor gekozen, kan C by Lou deze stukken doorverkopen. Een restitutie is bij deze niet aan de orde.

De site van C by Lou mag niet in zijn geheel of gedeeltelijk worden gereproduceerd, gewijzigd of in welke vorm dan ook worden verspreid zonder de voorafgaande toestemming van C by Lou.

C by Lou bezit ten allen tijde de intellectuele eigendommen van alle ontwerpen, logo’s, vormgevingen, merktekens, domeinnamen, handelsnamen, vennootschapsnamen, samenstellingen, alle andere visuele/commerciële specificaties.

  

Overmacht:

C by Lou is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen, omwille van gebeurtenissen buiten onze macht, inbegrepen productie onderbrekingen, moeilijkheden bij aanvoer of tekorten aan grondstoffen, werkkrachten, energie of transport of vertragingen in transport, stakingen, lock-outs, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die hetzij ons zelve, hetzij onze leveranciers raken, en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.

 

Recht:

Het Belgisch recht, met uitsluiting van het Weens Koopverdrag (CISG) is van toepassing op de verkoopsvoorwaarden.

 

Contact:

Wanneer u klachten heeft of meer informatie wenst, kunt u ons contacteren via: [email protected] of +32472/50.83.45.

 

Wij trachten steeds zo snel mogelijk uw vragen of opmerkingen te beantwoorden.


C by Lou, januari 2024, Alle rechten voorbehouden

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »